Actueel

22 december 2020

Digitale Kerstgroet

Helaas dit jaar geen RejoiSing Christmas concerten. Maar we hebben een speciale digitale Kerstgroet voor jullie. Hieronder kun je deze bewonderen.

3 oktober 2020

Kerstconcerten 19 december afgelast

Door de huidige RIVM richtlijnen met betrekking tot het corona virus is het voor ons helaas onmogelijk om optredens te verzorgen en zijn al onze geplande optredens afgezegd. Zo hebben we ook onze kerstconcerten RejoiSing Christmas moeten annuleren.
We hebben nog gekeken of we eventueel een online concert konden geven, maar omdat het voor ons op dit moment ook haast onmogelijk is om te repeteren hebben we ook dit moeten annuleren. We houden u op de hoogte mochten er nog nieuwe ontwikkelingen zijn.

21 Mei 2020

Concerten 12 September 2020 in Voorthuizen en 21 November 2020 in Epe worden uitgesteld.

De samenwerkende gospelkoren Rejoice, SIGN en Spring o.l.v. Remco Hakkert hebben de 2 aanstaande concerten uit de jubileumconcerttour “To God be the Glory” afgelast. Naar verwachting zullen de concerten uit dit 3-korenproject worden verplaatst naar nader te bepalen data in 2021.
Hiertoe hebbende betreffende koorbesturen in overleg besloten met oog op de voortdurende maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus COVID-19.

Bij het 1e concert dat reeds heeft plaatsgevonden op 5 oktober 2019 in Maarssenbroek, werd al duidelijk hoe de koren uiting willen geven aan wat hen drijft, en hoe zij aan deze concerten invulling willen geven. In de 1,5 m maatschappij die de huidige corona-tijd met zich meeneemt, is deze invulling niet realiseerbaar en kan de veiligheid voor publiek en koren niet voldoende gewaarborgd worden. Het is daarom niet mogelijk om deze concerten in gewenste vorm voor een groot publiek uit te voeren.

Een ieder die tickets heeft besteld in de voorverkoop, zal het bestelbedrag terug ontvangen. De bestelde tickets zullen hiervoor retour genomen worden. Mocht u tickets hebben gekocht bij de voorverkoopadressen, te weten: Boekhandel de Appelboom te Voorthuizen en Boekhandel de Wedloop te Barneveld, dan wordt u verzocht de aangekochte tickets aldaar te retourneren. U zult bij deze voorverkoopadressen het bedrag terugkrijgen. Het retourneren van de bedragen uit mailbestellingen zal medio juni a.s. plaatsvinden.
Omdat de opbrengst van de concerten ten goede zou komen voor het werk van ”Compassion”, wordt u de mogelijkheid geboden om het bestelbedrag (deels) te doneren voor dit doel. Als u dit wenst, kunt u dat via mail aangeven. Deze mail kunt u, graag voor 15 juni a.s., sturen naar pr@gospelkoorspring.nl , waarna dit voor u in orde wordt gemaakt.

De gospelkoren Rejoice (Vleuten/de Meern), SIGN (Epe) en Spring (Voorthuizen) hopen op uw begrip voor genoemd beluit. Zij werken er voor u in afhankelijkheid naartoe dat de concerten alsnog doorgang mogen hebben in 2021. Zij spreken de wens uit, u dan alsnog te mogen begroeten. Houdt u voor de nieuwe data de berichtgevingen in de gaten via de (social) media. Voor overige vragen kunt u ook terecht bij de koren. Via mail naar:
voorzitter@gospelkoorrejoice.nl
info@gospelkoorsign.nl
pr@gospelkoorspring.nl

 

8 April 2020

Speciale versie “Long as I got King Jesus”

In verband met de richtlijnen van de regering tegen het Corona virus kunnen de leden van Rejoice niet repeteren en ook geen optredens uitvoeren. Om toch iets te kunnen doen hebben we een speciale “Skype” versie opgenomen van het nummer Long as I got King Jezus. Hieronder kunt u het resultaat bewonderen.

20 mei 2019

Onze Youtube videoopnames staan online

Gospelkoor Rejoice is trots op haar nieuwe video opnames van 2 van haar nummers uit het repertoire.  Je kunt ze vinden op Youtube en ze staan ook op onze site onder “Onze muziek” en dan “Video’s” of open deze link.