Boekingen

Rejoice is te boeken voor een optreden. Wij treden regelmatig op in vieringen in kerken, maar verzorgen ook optredens of concerten bij allerlei andere gelegenheden.

Informeert u gerust naar de diverse mogelijkheden die er zijn. Wij staan open voor vele idee├źn en denken en helpen graag mee in de voorbereiding van uw viering of evenement.
Na het boeken van een optreden kiezen wij, samen met u, uit ons repertoire de best passende muziek. We zingen bijna alles in het Engels maar zorgen voor een vertaling van de nummers die u op kan nemen in het programmaboekje. Ook kunnen wij de teksten voor het zingen van de nummers zelf toelichten.

Rejoice draagt zelf zorg voor de apparatuur om het koor en de band uit te versterken. Bij een optreden moet u rekening houden met minimaal 2 uur voorbereidingstijd voor het opbouwen en inzingen.

De vergoeding die Rejoice vraagt voor een optreden hangt af van het soort, de duur en uiteraard de plaats waar het optreden is.

Wilt u informatie over boekingen, neem dan even contact op met Mathilde de Winter-Prins via het e-mailadres algemeenadjunct@gospelkoorrejoice.nl.