Actueel

27 november 2022

Kaartverkoop Rejoice Kerstconcerten

Vanaf nu is mogelijk om kaarten te bestellen voor onze kerstconcerten op 17 december. Het eerste concert is om 18.30 uur en de 2e om 20.30 uur.
Kaarten bestellen kan via www.gospelkoorrejoice.nl/reserveren.

Rejoising Christmas 2022

9 oktober 2022

Rejoice Kerstconcerten op 17 december

Zaterdag 17 december 2022 is het weer zover! Onze kerstconcerten RejoiSing Christmas in de Torenpleinkerk te Vleuten komen eraan. Het thema van dit jaar is “Inspirerend anders”. Uit ervaring weten wij dat het bijwonen van het concert je in de kerstsfeer brengt, dus kom vooral en bestel hier straks jouw ticket online.

29 mei 2022

Rejoice Zomerconcert op 3 juli

Na bijna 2,5 jaar eindelijk weer een concert van Rejoice onder leiding van Remco Hakkert!
Een muzikale middag met medewerking van Fred Omvlee, bekend als Elvis-dominee. Naast ons eigen repertoire zullen we daarom ook een aantal gospels van Elvis zingen.
Het wordt een zonnig zomerconcert. We hopen je te zien, welkom!

Rejoice Zomerconcert

Zondagmiddag 3 juli 15:30 uur
Kerk aan het Lint, Alendorperweg 103, Utrecht

Toegang: 12,50 euro, inclusief drankje na afloop.
Kaartverkoop via de mail:
kaartverkoop@gospelkoorrejoice.nl
Graag je telefoonnummer vermelden bij je reservering.

24 december 2021

Kerstgroet Gospelkoor Rejoice

Een concert of een optreden met kerst gaat helaas niet lukken dit jaar. Afgelopen zaterdag net voor de lockdown hebben wij nog een kerstgroet voor jullie opgenomen. We hopen zo toch een beetje het RejoiSing Christmas gevoel bij u thuis te brengen.

8 April 2020

Speciale versie “Long as I got King Jesus”

In verband met de richtlijnen van de regering tegen het Corona virus kunnen de leden van Rejoice niet repeteren en ook geen optredens uitvoeren. Om toch iets te kunnen doen hebben we een speciale “Skype” versie opgenomen van het nummer Long as I got King Jezus. Hieronder kunt u het resultaat bewonderen.

20 mei 2019

Onze Youtube video opnames staan online

Gospelkoor Rejoice is trots op haar nieuwe video opnames van 2 van haar nummers uit het repertoire.  Je kunt ze vinden op Youtube en ze staan ook op onze site onder “Onze muziek” en dan “Video’s” of open deze link.